Follow

Company Details

JuriBlox_logo

JuriBlox

 
Het bedrijf is opgericht door de eigenaren van ICTRecht. ICTRecht is een juridisch adviesbureau op het gebied van ICT- en internetrecht. ICTRecht heeft zich in 10 jaar tijd neer weten te zetten als een belangrijke nichespeler binnen zijn rechtsgebied. Dit is mede tot stand gebracht door de inzet van software om gemakkelijk documenten te creëren. Arnoud Engelfriet en Steven Ras hebben ervoor gekozen deze innovatie breed beschikbaar te maken door JuriBlox als een gedegen bedrijf neer te zetten en de software door te ontwikkelen tot wat JuriBlox nu is.

Contact Vendor

Company Name:
JuriBlox
Company Website:
http://www.juriblox.com
Company LinkedIn:
http://www.linkedin.com/company/juriblox-b-v-/
Company Twitter:
https://www.twitter.com/www.twitter.com/juriblox
Company overview:

JuriBlox is een online dienst (Software-as-a-Service) met name geschikt voor (bedrijfs)juristen, privacy officers, advocaten en inkopers die het mogelijk maakt om juridische documenten, adviezen en gegevensverwerkingen op een nieuwe, snelle manier aan te maken en bij te houden.

Solution(s):
HQ Location:
Netherlands
Year Founded:
2015
Private / Public:
public
Ideal prospect law department size:
1-25
Number of employees:
1-50
Key Geographical Presence:
Europe
Languages:
English
Solution(s):
  1. JuriBlox Documents (Specialty: Document Assembly)

    Whether it is an NDA, an employment contract or general terms and conditions: every legal document must be flawless. Someone who engages a lawyer, company lawyer or purchaser expects documents that are 100% relevant. This means that all provisions must match the specific case. With smart automation you avoid time-consuming manual customization and unnecessary errors.