Follow

Company Details

Regulatory Lab_logo

Regulatory Lab

 
Tijdens hun carrière in de wereld van de juridische dienstverlening liepen Joost Tulkens en Pieter Hallebeek aan tegen een bottleneck bij notariskantoren en advocatenkantoren: de onboarding van nieuwe cliënten en daarbij het continue blijven voldoen aan veranderende wetgeving. Bij veel kantoren is dit een inefficiënt, handmatig proces. De daaruit voortvloeiende foutmarge, het verscherpte toezicht en het gebrek aan een uniforme werkwijze hebben bovengenoemden aangezet tot het ontwikkelen van een programma, speciaal voor het notariaat, de advocatuur en fiscalisten om de onboarding van cliënten te vereenvoudigen en te verbeteren. Met name door de aankomende implementatie van de vierde anti-witwasrichtlijn hebben veel notarissen, advocaten en fiscalisten moeite met de nieuwe begrippen en aangescherpte eisen.

Contact Vendor

Company Name:
Regulatory Lab
Company Website:
http://www.regulatorylab.com
Company LinkedIn:
http://www.linkedin.com/company/regulatory-lab
Company overview:

Regulatory Lab werkt vanuit de overtuiging dat goede en efficiënte onboarding het begin is van een optimale cliëntrelatie. Met onze oplossing leveren wij een waardevolle bijdrage aan de integriteit van het rechtsstelsel en versterken we de poortwachters ervan. Daarbij streven wij naar een toenemend maatschappelijk bewustzijn van organisaties ten opzichte van compliance.

Solution(s):
HQ Location:
Netherlands
Year Founded:
2017
Private / Public:
private
Ideal prospect law department size:
1-25
Number of employees:
1-50
Key Geographical Presence:
Europe
Languages:
English
Solution(s):
  1. Regulatory Lab (Specialty: Regulatory Reporting)

    A specific dashboard for every transaction based on your own office policy. The dashboard provides a complete overview of all identification requirements, objective and subjective points of attention and uses all possible external data such as jurisprudence, explanatory memorandum, sanction lists, etc.